Symbiosis

Het Symbiosis-project richt zich op het creëren van harmonie tussen tegenstellingen: natuurlijke en door de mens gemaakte elementen, architectuur en landschap, water- en vuurelementen, en strak high-end design met de sereniteit van de natuur.

 

Onze klanten vroegen om een levendige ruimte om te delen met familie en vrienden. Geleidelijk aan beïnvloedde onze door de natuur geïnspireerde aanpak de gevels van de gebouwen en integreerde naadloos in de interieurs, waardoor de grenzen tussen binnen en buiten vervaagden.

Kenmerken van het Nieuwe Voorstel

Een voormalige stal, ooit gebruikt voor het huisvesten van paarden, is omgebouwd tot een high-end showroom voor auto’s. De vernieuwde gevel heeft vloer-tot-plafondramen en is nu bekleed met zwart hout, waardoor de auto’s die binnen worden tentoongesteld worden benadrukt.

Vernieuwd Pubontwerp

Een gerenoveerd pubontwerp combineert strakke afwerkingen met natuur geïnspireerde motieven, zoals groen sierbehang, natuur geïnspireerde details en natuurlijke kleuren. Deze plek belichaamt een symbiose tussen de energie van een festival en de verkwikkende kracht van biophilic design.

Verbindingselementen

Een doorlopend houten pad verbindt de landschaps- en architecturale elementen in de achtertuin, waardoor ze samenkomen in één samenhangend concept. De selectie van bomen en planten is ontworpen om het oog te plezieren met kleuren en structuren gedurende elk seizoen. Bomen zijn strategisch geplaatst om op verschillende momenten van het jaar blikvangers te worden, zodat uw tuin altijd iets nieuws en spannends te bieden heeft.

Bekijken welke impact The Dutch Wave nog meer maakt?

Meer weten over The Dutch Wave?

Bekijk tuinontwerp

Bekijk landschapsontwerp