Even voorstellen: Hans van de Kam

Mijn naam is Hans van de Kam, woon in Eersel met mijn vrouw en twee energieke kinderen. Na mijn opleiding op het AOC in Breda heb ik een aantal jaren ervaring opgedaan in het hoveniersvak. Hierna ben ik me steeds meer gaan bekwamen in het ontwerpen van tuinen en landschappen. Design is een passie van mij in de breedste zin van het woord. Bij het ontwerpen word ik dan ook vaak getriggerd door allerlei vormen van design in zowel architectuur, automotive, fashion en interieurdesign. Maar de mooiste designs zijn die van Moeder Natuur en zijn te vinden in de kleinste dingen. Er valt ontzettend veel te ontdekken als je je ogen opent. Ik ontwerp dan ook graag op detail. Naast de ontwerpen die ik verzorg, ondersteun ik het team door juist te focussen op de details in elk ontwerp dat wij maken.

Naast het ontwerpen, ondersteun ik Martin in het maken van strategische keuzes en het uitzetten van de te varen koers. Onze visie brengt ons op plaatsen waarvan we nooit verwacht hadden op onze reis terecht te komen.

Wat mijn doel is? Blijven reizen!